LEEFSTIJL


Waarom 3Care?

3Care is ontwikkeld om invulling te geven aan de behoefte om voeding en leefstijl vanuit actuele wetenschappelijk te vertalen in de dagelijkse praktijk. Het wordt daarom ook 3Care voeding- en leefstijlprogramma genoemd.

Het getal 3 staat voor:

 1. De directe samenwerking tussen cliëntzorgverlener en 3Care
 2. Innerlijke-, uiterlijke- en geestelijke gezondheid als geheel te zien
 3. Celbescherming door zuurstof, vocht en voeding, goed te leren doseren
 4. Echte voeding te leren eten met koolhydraten, eiwitten en vetzuren 
 5. Voedingsstoffen in balans te houden met 1 voedingssupplement waarin:
  alle essentiële aminozuren (uit alle eiwitbronnen)
  alle essentiële vetzuren (met alle omega’s)
  alle vitaminen, mineralen en antioxidanten (in de juiste balans)
  veilig aanwezig zijn en met meetbaar resultaat.

  3CARE BASISSUPPLETIE

De kracht van balans in de basisvoeding zit voornamelijk in de synergie (de versterkende werking) van de 48 voedingsstoffen, die volledig op elkaar zijn afgestemd. 

Kwaliteit gaat voor kwantiteit
Alles voedingsstoffen (micronutriënten) uit gezonde eiwitten, vetzuren en koolhydraten zijn nodig (essentieel) om een gezonde basis te leggen voor een goed zelfherstellend vermogen. Dit kunnen we niet meer dagelijks uit voeding halen.
Het is best verwarrend dat er nog steeds geen multi’s te koop zijn die ook alle essentiele eiwitten en vetzuren bevatten. En je moet weten dat vitaminen, mineralen en antioxidanten pas goed worden opgenomen in het lichaam (lees cellen) als de balans van eiwitten en vetzuren ook klopt. Gek toch. Hierin is 3Care uniek

Alles in 1 en voor de beste prijs/kwaliteitverhouding. Hoe doen we dit? Door samen te delen. Daarom is 3Care niet in winkels, groothandel of internet te verkrijgen. Zo kunnen we de beste zorg voor de beste prijs met elkaar delen.

3Care Excellent; voor toponderhoud en tijdens de APK
3Care Complex; voor basisonderhoud (bevat wel eiwitten, geen vetzuren)
3Care Bio Salmon Fresh; dit zijn de vetzuren die ook in de Excellent zitten en het is bedoeld om extra te kunnen suppleren en als aanvulling op de Complex
3Care Puur Plantaardig Proteinepoeder; dit zit ook als basis in de Excellent en Complex en kan extra worden gesuppleerd naar behoefte. 

Door goede voeding en goede suppletie geef jij je lichaam elke dag een optimale start