HET ZENTRUM

Het zentrum is een samenwerking tussen Brigitte Berkhout van MaHar Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie. en Natuurgeneeskunde en Bernadet Klumper
Energy and Stones Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Multidisciplinaire Therapie.

VISIE
In de holistische visie wordt de mens beschouwd als één geheel. Fysieke gevoelens, emoties, gedachten, verlangens, levensovertuiging en sociale omstandigheden zijn gebieden, die allemaal verbonden zijn met elkaar. Ook verleden, heden en toekomst horen daarbij. Ze beïnvloeden elkaar en kunnen niet los van elkaar gezien worden. Ze vormen samen een balans.
Als op het ene niveau iets gebeurt, heeft dat effect op de andere niveaus. Als het evenwicht verstoord is, is er disbalans.
Door verwerking, bewustwording van je ware wezen of inzicht in het ene gebied heeft steeds gevolgen in het andere gebied.
Het streven is om vanuit een holistische visie de onderlinge harmonie te herstellen, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en zo in al deze gebieden te groeien en ons zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Met als doel: om weer in onze eigen kracht te staan.

Het Zentrum heeft ook een cadeauwinkel met esoterische artikelen, Boedda’s, wierook, oliën, sjamanistische artikelen, kaartensets. Brigitte en Bernadet kunnen u goed adviseren en eventueel worden stenen of oliën getest om te kijken wat er nu bij u past.

In de Zenzaal worden cursussen voor persoonlijk groei, zoals, intuïtieve ontwikkeling, meditatie, vrouwencirkel en verdere workshops. Houdt hiervoor de sociale media in de gaten of de agenda