SJAMANISTISCHE INWIJDINGEN

MUNAY KI

De Munay-Ki zijn de negen grote riten van inleiding naar de weg van de Sjamaan. De Munay-Ki zijn de negen poorten die ons genezen en transformeren van onze menselijke energie naar het gebied van de Homo Luminus.
De profetieën van het oude Amerika spreken over een nieuwe mens die op de planeet – één die in het leven vrij is van angst en woont in zijn of haar transcendente aard.

De munay-Ki zijn de codes voor de nieuwe mens. Ze worden geleverd in de vorm van energetische transmissies. de negende rite, de “rite van de Schepper” werd voor de eerste keer verstrekt in de zomer van 2006 op de Heilige Bergen van de Andes.
De negen initiaties van de Munay-Ki waren tot voor kort alleen beschikbaar aan de hoge wijsheidhouders van de Inca’s. Het lichtend energieveld rondom ons informeert en voedt ons fysieke lichaam volgens de blauwdruk van ons leven. Veel van onze fysieke en psychische problemen komen voort uit ‘imprints’ in ons licht-lichaam.
Door inzicht in de aard van ons lichtend energieveld, kunnen we onszelf en elkaar genezen. Zodra het licht-lichaam is gewist kan fysieke en emotionele genezing beginnen. Veel van onze ziekten, psychische stoornissen, verslavingen en mislukte relaties kunnen worden herleid tot foute imprints in ons licht-lichaam. De Munay-Ki laat ons zien hoe te genezen en te herstellen van deze destructieve ‘imprints’ en weer meester te worden over onze fysieke, mentale en spirituele welzijn.  

Waarom is de Munay-Ki belangrijk voor jou?
Het activeert je lichtend energieveld en zijn kracht om te manifesteren en creëren. Het transformeert je leven. Het verhoogt de frequentie van het DNA, wat invloed heeft op de kwaliteit van je leven, je lichaam en de manier waarop je sterft. Het geeft een zekere verankering in de realisatie over je verlichte natuur.
Voor jou persoonlijk kunnen de Munay-Ki inwijdingen een middel zijn om in je leven dat tot werkelijkheid te brengen waar je nu zelfs nog amper over durft te dromen.
De Munay-Ki zal dus je lichtend energieveld reinigen en het ontdoen van de psychische slib dat door trauma’s in het verleden in je aura is achtergebleven.
Elke inwijding van de Munay-Ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenlevening.

De kosten voor de Munay-Ki zijn €330,00 inclusief schriftelijk materiaal, je eigen inwijdingssteen, koffie, thee en iets erbij.
We starten vanaf 4 personen en de inwijdingen zijn over 4 dagen verdeeld.

NUSTA KARPAY                     

De priester-genezers of sjamanen uit Peru (Paqo’s) zijn meesters van de levensenergie. Zij hebben samen met hun volk de Qeros honderden jaren in afzondering geleefd en zijn, toen het ijs op de Heilige Bergen begon te smelten, teruggekomen om hun wijsheid met ons te delen.
Eén van hun krachtigste technieken is de Karpay, de energie transmissie volgens de Andes traditie. In 2009 besloten de Paqo’s dat de tijd rijp was om naast de Munay-Ki, ook de Nusta Karpay te verspreiden. Voor die tijd werden deze transmissies alleen binnen de Inca traditie doorgegeven.
Samenwerkend en samen reizend hebben de Paqo’s, Don Mariano, Dona Maria, Don Alejandro en Don Claudio 7 verschillende plaatsen bezocht, 7 heilige plaatsen waar de Nusta;s in de Andes in Peru verblijven, en hebben zich daar verbonden met de Nusta Karpay energie met de intentie om de Nusta Karpay met ons te delen.

De Nusta Karpay zijn de 7 energie transmissies die je diepe vrouwelijke energie wakker maken en je verbindt met de Nusta’s uit Peru. Nusta betekent prinses, godin en/of priesteres. De zeven Nusta’s brengen ieder hun eigen licht. Nusta Karpay activeert je diepste vrouwelijke energie. De terugkeer van de vrouwelijke energie is niet alleen belangrijk voor onszelf maar ook voor onze wereld, vooral nu we in een transformatie periode zijn naar een Nieuw Tijd. Een tijd waarin verbondenheid en balans tussen mannelijke en vrouwelijk weer ruimte mag krijgen in de wereld.

De locaties van de Nusta’s:
1. Mama Occila – Titicaca meer
2. Dona Mujia – Titicaca meer, het water
3. Mama Simona – Apu noord-west van Cusco (erg krachtig)
4. Dona Theresa – Ausangate, Canyon
5. Maria Sakapana – rechter berg van Ausangate
6. Huana Waman Tiklla – ten oosten van Ausangate
7. Thomasa Waman Tiklla – zuster ten oosten van Ausangate

Kosten Nusta Karpay €250,00 inclusief reader, certificaat van deelname, koffie, thee en iets lekker.
We starten met een groep van 4 personen.

DESPACHO                 

De Paqo’s uit Peru werken met de eeuwenoude krachtige Despachos. Despachos zijn fundamentele ceremonies van de Qeros, waarbij de Mesa, de medicijnbuidel, betrokken wordt. De Despacho is een van de belangrijkste manieren waarop de Qeros de werkelijkheid manifesteren. De eenvoud en de liefde waarmee zij dit doen is zichbaar en voelbaar.

De basis-intentie van het maken van een Despacho is het eren van Great Spirit en de Goden voor transformatie, het tonen van dankbaarheid voor heling, of bij initiaties (inwijdingen)

De bedoeling achter een Despacho cermonie kan verschillen:
Intenties voor vrede voor de wereld
Dichterbij huis voor een goede oogst
Iets persoonlijks, b.v. verlichting van pijn, genezing van ziekte, hulp bij stervensproces en afscheid nemen.
Ook bij huwelijk, nieuwe cycli, geboorte.
Uit dankbaarheid
Bij belangrijke gebeurtenissen.

De kracht van de intentie.
Met een Despacho heb je de kans om op alle gebieden van je leven, waar jij voelt dat je ondersteuning nodig hebt of zou willen vraggen om zegeningen, te focussen.
Het is een zeer krachtige manier om je intenties vast te stellen te laten gaan. In weken en maanden na een Despachoceremonie zal je worden verrast door het verkrijgen van de ‘dingen’ waanaar je hebt gevraagd. Zij het misschien in een onvrwachte of ongebruiklijke vorm.

Opbouw.
De opbouw kan enige tijd duren, vooral als de deelnemerns zich veel mensen en/of dingen herinneren waarvoor ze gebeden willen toevoegen. Uiteindelijk wordt de bundel op een specifieke manier gevouwen, gesloten en vastgebonden.
De Sjamaan/heler loopt nogmaals rond en haalt de laatste restjes zware energie van je aura en lichaam, die nog is blijven plakken. Hierna wordt de Despacho geofferd in het vuur, aan het water of aan Pachamama (Moeder Aarde), waarbij heling en transformatie plaatsvindt.

Kosten voor een Despacho:
De Despachos kunnen individueel aangevraagd worden, kosten €40,00
Bij het wisselen van de seizoenen zijn de kosten €10,00 per persoon, de Despacho gaat door bij 4 personen.

BANDEN VAN KRACHT             

“Banden van Kracht”, voor een lichtgevende bescherming.

In deze tijd van versnelling en verandering worden we blootgesteld aan allerlei verstoringen die ons energieveld kunnen bereiken.
De “Banden van Kracht” brengen bescherming aan op het niveau van je lichtgevende energieveld. Deze beschermingen worden Krachtgordels genoemd. Het zijn 5 lichtgevende gordels die in je lichtgevende matrix worden verweven.

Deze vijf energie Banden representeren Aarde, Water, Vuur, Lucht en Puur Licht. De banden werken als filters, die zware energieën waar je mee in aanraking komt, transformeren. Ze zijn voedend in plaats van moe-makend of vergiftigend. De krachtgordels werken altijd. Negatieve energieën worden direct teruggekaatst.

Het stelt ons in staat beschermingsmechanismen die we onbewust in ons leven gebruiken af te werpen. De psychologiesche beschermingsmechanismen, het pantser rond ons lichaam, de dingen die ons weerhouden om van het leven te genieten en die ons een vols gevoel van veiligheid geven. De krachtgordels geven ons een lichtgevend ebescherming. Deze stelt ons in staat om op een veilige en aangename manier in het leven te staan. Het duurt 2 tot 3 weken voordat ze optimaal werken.

De “Banden van Kracht” wordt in een ceremonie aangebracht in je energieveld.
Kosten zijn €17,50

CHAKA, PAD VAN DE REGENBOOGBRUG. MAAK KENNIS MET DE KOSMOLOGIE VAN DE ANDES.            

Chaka betekent in het Queshua “Brug”. Geen brug zoals wij die zien maar een brug van Hart tot Hart.
De Chaka bevat prachtige rituelen, zeker voor hen die kennis willen maken met het Inca Sjamanisme en daarbij op zoek zijn naar rituelen die dagelijks, als je daar behoeft aan hebt toepasbaar zijn.
Deze brug is een geweldige basis.

Tijdens deze workshop worden de basis en advance class ineen aangboden, zodat je direct met de Archetypes kunt gaan werken. Deze inwijdingen zijn helingen en verbindingen op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied. Het is een transformerende weg, dit pad wordt begeleid door Slang, Jauar, Kolibri en Adelaar of Condor.
Samen lopen we de zeven paden en hierbij hoort elke keer een ritueel en je ontvangt de bijbehorende inwijdingsattributen.

Als je de brug gevonden hebt, en versterkt en blijft versterken, wordt je een Chakaruna genoemd:
Iemand die een brug geslagen heeft tussen de traditionele kennis uit de Andes en het Westen.
De rituelen van het pad kun je ook afzondelijk als healing gebruiken.

Kosten
Een tweedaagse workshop, bedraagt €290,00
Bedrag is inclusief uitgebreide reader, een certificaat van deelname, koffie, thee en wat lekkers.