Wie is er nog meer in Het ZentrumDOOR MARIJKE DONKERS

Ik ben Marijke Donkers en geef sinds een paar jaar met veel passie en humor yogalessen. Power yoga en yin yoga zijn beide erg belangrijk voor mij. In de power yoga zoek ik de kracht en de concentratie en werken de bewegingen voor mij meditatief. In yin yoga vind ik het loslaten van spanning. Het werken op bindweefsel en meridianen zorgen voor een heerlijk gevoel van ontspanning. Yoga zorgt dat ik in balans blijf in het drukke leven van alle dag met een jong gezin. De power yoga houdt mijn lijf sterk en de yin yoga zorgt dat ik naar mijn lijf luister en op tijd rust inbouw.
Wilt u informatie kijk dan op http://yogatobeyou.nl

Naviva Kraamzorg


Naviva houdt periodiek een overleg in Het Zentrum.

Naviva is in 2007 ontstaan uit de bestaande kraamzorgafdelingen van Carinova, Vérian, Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Kraamzorg Twente. Wij zijn trots op onze thuiszorgachtergrond die garant staat voor professionaliteit, vakkennis en een jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. En we staan op kwaliteit. We zijn in het bezit van alle mogelijke kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg. Onze kraamverzorgenden volgen elk jaar een uitgebreid scholingsprogramma, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. We investeren veel in de samenwerking met onze ketenpartners, zoals je verloskundige en je consultatiebureau. Onze kraamverzorgenden willen je vooral ook graag laten terugkijken op een plezierige kraamtijd!
Voor informatie kijk op https://www.naviva.nl

2BLeaf is de andere winkel van Brigitte en Bernadet.
Een leuke wol- en fournituren winkel. Er is veel Scheepjes wol en LangYarns. Ze hebben niet alles op voorraad, maar alles kan besteld worden. En er worden leuke workshops gehouden.
Neem eens een kijkje op www.2bleaf.nl
En je kunt ons volgen op Facebook