Wie is er nog meer in Het Zentrum


Hatha Yoga door Elly Groot

Mijn naam is Elly Groot en ik ben de mens achter Crystal Yoga. In zowel mijn leven als mijn werk probeer ik voor mezelf en mijn omgeving mild, mindful en heartful te zijn. Iedere dag opnieuw.

Voor ik van mijn grootste passie mijn werk heb gemaakt ben ik vele jaren werkzaam geweest in het bedrijfsleven, voornamelijk in de kleding- en textielbranche. Een interessante periode maar het zorgde dat ik naast de leuke ervaringen ook stress had en een burn-out kreeg. Hierdoor begon mijn zelfonderzoek. Ik startte in 2001 met yogalessen en volgde daarna de 4 jarige Raja Yoga docentenopleiding. Yoga en meditatie hebben me nooit meer losgelaten. Ik heb door yoga en meditatie meer regie gekregen over mijn leven en lichaam.Naviva Kraamzorg


Naviva houdt periodiek een overleg in Het Zentrum. 

Naviva is in 2007 ontstaan uit de bestaande kraamzorgafdelingen van Carinova, Vérian, Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Kraamzorg Twente. Wij zijn trots op onze thuiszorgachtergrond die garant staat voor professionaliteit, vakkennis en een jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg. En we staan op kwaliteit. We zijn in het bezit van alle mogelijke kwaliteitscertificaten op het gebied van kraamzorg. Onze kraamverzorgenden volgen elk jaar een uitgebreid scholingsprogramma, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. We investeren veel in de samenwerking met onze ketenpartners, zoals je verloskundige en je consultatiebureau. Onze kraamverzorgenden willen je vooral ook graag laten terugkijken op een plezierige kraamtijd!