energieën voelen

In Het Zentrum gaan we op verschillende manieren energieën voelen.
Dit kan door middel van mineralen, meditatie of geometrische vormen.

DE HEILIGE GEOMETRIE
De aarde en alles wat zich op aarde bevindt is ontstaan en opgebouwd uit de Heilige Geometrie. Het zijn de heilige bouwstenen. Onzichtbaarre lijnen in en om ons heen. Ook wij mensen bestaan uit Heilige Geometrie. We vinden het terug in ons DNA. Het is de taal van het Licht.

Deze Platonische vormen (genoemd naar de wijgeer Plato) zijn uniek, hebben gelijke zijden en raken op alle punten een omliggende bol. Ze zijn verbonden met het Noorden, het Vuur en de kleur Rood.

De piramide is één van deze Heilige vormen en kan op onbewust niveau vastzittende energie in beweging laten komen. Zo kunnen blokkades oplossen en diepe verborgen wijsheid weer naar boven komen.

DROMEN TUSSEN KRISTALLEN MET MEDITATIE
Kent u de healingskracht van edelstenen?
Elke steen heeft zijn eigen unieke trilling, Deze resoneert met uw lichaam. De steen brent uw lichaam, geest, aura en chakra's in harmonie zodat u uw lichaam weer leert voelen en zich staande kan houden in deze hectische tijd.
U mag zelf uw stenen uitzoeken en deze worden aangevuld met stenen om een fijne balans te hebben.
Vooraf is er een begeleidende meditatie, afgewisseld met stilte.

KRISTALLENGRID
Een "Grid" is een raster, een structuur waarin iets wordt geplaatst. Als we het hebben over een "Kristalgrid" dan hebben we het over een bewust met aandacht plaatsen van kristallen op een specifieke plek.
Je kunt op één persoon een grid plaatsen, voor bijvoorbeeld een persoonlijke healing. Dan worden de kristallen afgestemd op de behoefte van de persoon.
men kan ook in de groep een gezamenlijke grid maken van kristallen. Je stemt je af als groep met een intentie voor de groep.

De bijeenkomsten worden nabesproken.

Kosten
Afhankelijk van de tijd en grootte van de groep bedragen de kosten tussen de €15,00 en €40,00